Puzzle 3D din lemn

Pentru o persoana careia ii place sa construiasca lucruri, nimic nu este mai palpitant decat sa vada cu ochii sai rezultatul muncii sale, in care a investit ore, zile sau uneori chiar ani. Stiind cat efort a fost investit in desenatul, construitul sau asamblatul unui obiect doar pentru acele cateva secunde de fericire, face ca acel efort sa fie unul meritat.

Truck 1:40 Scale Model

Un puzzle necesita asamblarea unor piese adesea neuniforme asemenea unui mozaic

wikipedia.org

Exista nenumarate moduri de a multumi aceasta nevoie de a construi lucruri. Daca te simti creativ si detii sculele si cunostintele necesare, o constructie de la zero poate fi potrivita pentru tine. Pentru cei cu acces limitat la scule si spatiu, un puzzle 3D poate fi cel mai accesibil mod de a construi ceva.

Puzzle-urile 3D din lemn, pentru a fi mai specific, sunt disponibile de ceva timp, cel mai probabil de cand exista si laserele pentru taiat/gravat.

Rolife 3D Puzzles

Cum am avut placerea de a primi un asemenea cadou, de Craciun, am decis sa fac un mic filmulet, aceasta fiind prima mea interactiune cu un asemenea puzzle. Avand unele piese cu detalii minutioase, un astfel de puzzle poate fi o adevarat provocare la adresa rabdarii fiecaruia. Astfel, rabdarea reprezinta intr-adevar cheia reusitei, piesele avand o marja de eroare a taierii foarte mica, avand adesea nevoie de putina incurajare prin forta pentru a se imbina. Spre noroc, cu putin adeziv pentru lemn, eventualele greseli se pot remedia cu usurinta.

De Robert Rosu

Sunt o persoana creativa in cautarea celor mai bune si marete lucruri. Imi place sa construiesc obiecte si sa calatoresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EN